Effektiv och rolig vecka 👌

En effektiv vecka på så sätt att jag hunnit spendera tid med de flesta av mina gamla vänner. I stort sett hela gamla "Linedancefamiljen" samlades en kväll för smörgåstårtefrosseri och mycket snack och skratt. Ett sånt härligt gäng. Tur att jag kommer till Borås då och då så att de träffas, för det verkar inte bli av annars 🤣. Hörni, skärpning! Det får ju inte hänga på mig 😜😘
 
Midsommar firades av tradition med ett av mina gamla tjejgäng. 1991 var första gången och då var ju alla barn med. 32 år senare tycker vi fortfarande att det är lika kul, trots att det nu bara är vi "gamlingar". Årets glädjefnatt stod Anneli för. Hon skulle vara hemma i Zürich trodde jag, och flera med mig, så snacka om att hakan nästan slog i marken när hon dök upp. Älskar överraskningar 💕🙏 Det vet ni som läst mina tidigare inlägg.
 
En massa goda restaurangluncher har det blivit. Tur att jag "får" resa hem på måndag, så att ätandet återgår till det normala. Under promenaderna till mina olika lunchdater har jag fotat lite, som vanligt.
Blev glad när jag såg att denna väggmålning fortfarande finns kvar. Stod och tittade på när den målades för ett antal år sedan. Men den borde få lite omvårdnad. 
 
Natten till den 10 juni 1978 utbröt en brand på Stadshotellet i Borås, där det var stort studentfirande. 20 personer omkom och 59 skadades, varav några svårt. Vi var många som kände eller var bekanta med de drabbade. På dagen den 9 juni i år utbröt en brand i centrum, mitt under studentfirandet, och det väckte många sorgliga minnen till liv, speciellt hos oss äldre som var unga -78. Tack o lov inga skadade den här gången🙏 och det är redan full fart på renoveringen. 
 
Nu är jag tillbaka i Stockholm. I morgon blir det besök hos ögonläkaren. 
 
Njut av varje dag och allt om er🙏🥰