Tiden går för fort!

Men jisses, så fort den senaste veckan gått 😱 Jag måste ha tappat bort några dagar, för jag var inte ens medveten om att det var den 28 januari redan, innan jag såg det av en händelse.

Alltså, man blir ju lite nyfiken när man kommer hem en fredagskväll och det är kravallstaket utplacerat på några av återvändsgatorna mot marinan. På lördagen vimlade det av poliser när jag skulle flytta bilen från en tillfällig parkering (det var fullt utanför mitt hus när jag kom hem på kvällen). Nu vet jag varför! Frankrikes premiärminister Jean Castex förärade tydligen Narbonne och Gruissan med sin närvaro. 

Glömde berätta en sak i mitt förra inlägg. Den morgonen som jag skulle till Anne-Marie, så var jag faktiskt tvungen att leta fram isskrapan! Den låg i handskfacket och hade den nu inte gjort det så hade det väl inte varit värre än att jag hade kunnat starta bilen och dra på avfrostaren på högsta både fram och bak. Hade kanske till och med kunnat använda vanten. Det var frost två-tre nätter. Gott med duntäcke och fleecefilt. Då klarar man sig ändå. 

Apropå Anne-Marie, så var en hel del från AFAL-gänget där igår och umgicks, snackade och spelade spel. Alltså, jag är ju ingen hängiven spelare om man säger så, men vad gör man inte för att få umgås. Dessutom bjöds det på Galette des Rois ("Trettondagstårta").

 
Ikväll är det dags för AFAL igen. Och idag blir det bara att prata. Ämnet vi skulle "tänka till på" inför kvällen är "Vem eller vad får mig att skratta, kan jag skratta åt vad som helst, och - har jag någon gång skrattat då jag inte borde gjort det?" Svårt ämne, men jaja, det ger sig.... Om inte annat kan man ju skratta åt det 😁
 
Håret växer som ogräs här i solen och vinden. Undrar om jag orkar låta det växa ut lite mer 🤔
 
Nog för idag. Nu ska jag slappa en stund innan jag blir hämtad av Jane och Martin.
Sköt om er och tag vara på varje dag 🙏