Reser norrut 🇸🇪

Det här inlägget började jag skriva för några kvällar sedan, vilket ni kommer förstå när ni läser vidare, men det har varit problem med bloggens hemsida. Nu är jag på västkusten och njuter av sol och bad 🌞
 
Som sagt, följande skrev jag i tisdags kväll och onsdags morse:
Först, förlåt kära vänner som tycker att jag borde informerat lite mer direkt till er om att jag ska bli farmor. Det var inte meningen att göra er upprörda eller förbisedda 😄, jag tyckte bara det var lite roligt och framför allt lätt att göra det så här. Nu har jag pratat med många av er efter att de blivande föräldrarna åkt hem (ville inte lägga dyrbar tid på telefonsamtal ens med er när jag hade dem här 🥰). De överraskade mig verkligen med att först ge mig en mors dags-present och sedan ett litet paket till, det med muggen i. Ja, den här gången var det jag som fick bli överraskad och en sådan överraskning 👌❤️ Visst är det kul med överraskningar?
 
Det var rejält varmt den veckan som Stefan och Elin var här, så vi tog det lugnt. Njöt av att gå på marknaden i Gruissan, kikade i de små butikerna i marinan. Butikerna var nya för mig med.  Det är nämligen inte så ofta jag shoppar. Vi var i Narbonne och strosade runt och givetvis var de med i nya lägenheten. Den fick godkänt🙏. Dessutom var vi, precis som när Andreas och Katta var här, ute och åt både här och där. Nu har jag snart betat av alla restauranger i Gruissan. 
 
 
Det blev snabba ryck när ungdomarna hade åkt hem. Tömma lägenheten i Gruissan på resten av mina grejer och flyttstäda. Ja, hur kul var det i värmen då….. Faktum är att jag använt AC mer de här senaste veckorna än jag gjort på alla månader ihop tidigare.  Nu sitter jag på ett litet Gasthaus i norra Tyskland och ska ta färjan över till Danmark om några timmar. Körde upp till Zürich och min vän Anneli på midsommardagen. Har haft två fantastiska hela dagar hos henne och igår körde jag vidare.
 
 
 
Årets Tour de France startar i Danmark och ett gäng arrangörsbilar var med på färjan.
 
Nu blir det ett antal veckor i Sverige och jag börjar med västkusten 🥰 
 
Ta hand om varandra och njut av nuet 🙏❤️