Den blinde leder den döve

Ja, så kändes det nästan när jag var hos tandläkaren för första gången här i Frankrike. Jag hade förberett mig inför besöket, ni vet så där som man brukar tänka att man ska när man ska till läkaren, men ändå nästan alltid glömmer. Jag hade skrivit ner mina tänders historia, på franska naturligtvis. Det visade sig att han, en mycket ung mörklockig brunögd man, var italienare och inte heller så bra på franska - hoppas han är duktig tandläkare 🙏  Han tyckte det var kanon att han kunde läsa mina noteringar 👌 Antar att jag får tolka det som att jag skriver bättre än jag talar, för nu är jag undersökt, röntgad och han har fixat till den redan flerfaldigt lagade tanden som jag hade, än en gång, lyckats bita ur en flisa från. Hoppas lagningen håller. 
 
Förra året lyckades jag ju få uppleva firandet av Mardi Gras (franska för fettisdag). Det var en fantastisk karneval och så kul att titta på och ändå lyckades jag missa den fullständigt i år. Kom på det först när det dök upp bilder på Facebook. Ska hålla ögon och öron öppna nästa år. 
 
Har stuckit iväg till Gruissan några gånger de senaste veckorna. Det har många andra också. Fullt av soldyrkare, segelbåtar, brädseglare, jetski. De börjar öppna upp restaurangerna i marinan och om en vecka lär det bli fullt upp när det är påsk.
 
 
Att det är snö på Pyrenéerna syns knappt, men.......
 
Gick för att kolla in "mitt" mandelträd. Inga blommor kvar på det men mandel ser det ut att bli. Hittade lite andra blommande träd inne i Narbonne idag i stället. 
 
 
 
Och så lite vallmo 🥰
 
I morgon ska jag på dagstur till Barcelona med Nelly, Eliane och en massa andra. 
 
Sköt om er och Carpe Diem🙏