Stoppa tiden! Den går för fort!

Tycker ni som jag att tiden går för fort? Alltså, jag förstår inte vart mars tog vägen och alla jag pratat med säger samma sak. Det är precis som när man jobbade: måndag och fredag hela tiden. Och ju mer man fyller sin tid, desto fortare tar den slut. Ja, så den här veckan har jag dubblat närvaro i en “konversationsgrupp”. Bara för att… En träff på tisdag och en på fredag - utöver den vanliga på fredagskvällen. Får se om det ger något. Här är det lite mer blandade nationaliteter, inte bara engelsmän utan även tyskar, en kanadensare och en från Argentina. Så, om inte annat, så lär man ju känna fler människor. Men, även här, liksom på AFAL, är det lite pensionärsgrupp över det hela. Och det får väl vara ok då. Jag är ju faktiskt pensionär själv, även om jag inte känner mig som det.

Här är riktigt grönt och skönt nu och det blommar för fullt. Gruissan börjar vakna. När jag var här för två år sedan var vi ju “inlåsta” vid den här tiden och allt var stängt, så jag fick aldrig riktigt uppleva att orten vaknade ur vinterdvalan. Nu märker jag tydligt att det händer saker. Fler och fler restauranger och caféer börjar öppna upp eller i alla fall förbereda sig inför den kommande anstormningen. Enligt Jane så är påsk den första helgen med full rulle. Idag blev jag lite överraskad av att bägge mina “restauranggrannar” hade dukat upp ovanligt många bord utomhus. Men faktum är, att i alla fall den ena, har haft fullt med gäster precis hela dagen. Det blev ingen eftermiddagsvila för dem, eller faktiskt, de bytte helt enkelt personal.

Alla dessa vita blommorna lär vara falsk ruccola. Jag vet inte, är inte så bra på det, men de doftar i alla fall fantastiskt! 
 
Inga blommor på mandelträden längre. Nu ska det bli spännande att se hur dessa frukter växer. 
 
 
Nej tack, tror inte det. Ja, nu får ju inte jag rösta i den franska valet, och jag är inte så väldigt insatt i de olika kandidaterna, men Le Pen skulle inte fått min röst. Hon är ju "kompis" med Putin. Och nej, hon var inte här. Hon lär ha varit i Guadelope.
 
Jane och Martin har kommit tillbaka från Spanien (dåligt väder) men har åkt iväg igen, denna gången norrut, så jag behöll deras nyckel. Hermie behöver mig!

Jisses så jag hoppade till idag när det prasslade i buskaget jämte vägen. Det visade sig vara två små hönor som gick där.

Nog för idag. Sköt om er och lev varje dag🙏