Ännu en lugn vecka 🤗

Från det att jag började den här bloggen i augusti 2019, så har jag lyckats knåpa ihop över 200 inlägg. Tidigare har jag kunnat se statistik på hur många som faktiskt läser den, eller ja, öppnar den. Hur mycket eller om personen läser kan man ju inte veta. Jag har kunnat se ungefärlig ort, område och land. Helt pålitligt har det väl inte känts, men det har ändå varit lite kul och kanske även sporrat lite. Nu får jag ingen sådan statistik längre och jag har ingen aning om hur många som är inne och hur stort intresset är. Är det någon idé att hålla på 🤔? Vad tycker ni?
 
Årets första glass intogs på ett av glasskaféerna i stan i veckan som gick. Så gott. Våren har verkligen kommit, för det börjar bli rejält grönt. Mandelträden har ju blommat ett tag redan men nu börjar annat sätta igång också. Även här är vädret väldigt varierande. Det har varit en del varma dagar, och med det menar jag runt 19-20 grader, men i helgen har det varit blåsigt och faktiskt en del regn. Regnet behövs ju, fast blåsten skulle kunna vara snällare.
 
Håller på med min linedance. Två gånger i veckan och runt två timmar varje gång. Egentligen är den första gruppen alldeles för lätt, ingen utmaning direkt, men kurserna börjar ju så sent! Halv åtta!  Är ofta inte hemma förrän efter tio. Hade passat bättre att köra det andra och tredje passet egentligen, men då lär jag ju inte vara hemma förrän efter elva. När man kommer hem hamnar man i soffan en stund för att varva ner och då är det ju midnatt innan man hinner blinka. Jovisst, spelar ju ingen roll när man är pensionär, men..... nja. Vi får se.
 
En liten nyfiken misse kom och kikade in från terrassen häromdagen. Har sett den tidigare här i området, så den verkar ha ett hem. Även om det skulle vara mysigt med ett djur igen, så är jag inte där än, att jag vill binda upp mig. Måste känna att jag kan vara spontan och få infall, för det händer ju ibland.
 
Nog för idag, mitt franska liv rinner på och inga sensationer att berätta om idag. Sköt om er och ta tillvara på livet 🙏