Längtar efter värme ☺️

Och plötsligt händer det, vaccinationstakten har ökat. Det beror förmodligen på att en del problem med bokningar lösts och helt säkert mycket på att leveranserna av vaccin rullar på så mycket bättre - äntligen. Många av mina vänner i väst har också fått sin första spruta nu och det innebär att de där tre veckorna hinner passera innan jag drar västerut. Känns onekligen väldigt bra! Tänker att jag kommer åka ner till västkusten andra halvan av maj. Inte långt kvar faktiskt 😊. 

Räknar dagarna tills det gått tre veckor från min första spruta, för då tänker jag gå till simhallen! Som jag längtar. Undrar om jag kommer att komma ihåg något av det jag lärde mig i höstas….. 🏊‍♀️. Jaja, det är väl bara att börja träna från början igen då. Ska bli härligt! Har verkligen saknat det. Trodde aldrig att jag skulle gilla det så mycket. 

Den där onda tanden lugnade ner sig. Har faktiskt inte känt något sedan kvällen som jag skrev förra inlägget. Knepigt. 

Även den äldre sonen har fyllt år, så i fredags kväll sammanstrålade vi hemma hos dem på mat och lite spelkväll. Så mysigt!

Jag är så trött på kylan. Det är skönt i lä, men attans så kallt i vinden. Plågar mig själv lite genom att titta på inlägg som jag gjorde vid den här tiden förra året. Ja, då var jag ju visserligen inlåst 23 av dygnets 24 timmar, men vädret var betydligt mycket skönare. 

Hur håller ni ångan uppe nu så här på vårkanten när allt känns så nära men ändå så långt bort?  Vad ni än gör, så var rädda om er och Carpe Diem - så gott det går 🙏