En rejäl överraskning!

Nu kommer kanske en del av mina vänner i Borås bli besvikna på mig. Jag har nämligen varit där i fyra dagar utan att ens höra av mig 🙈. Förlåt🙏 Anneli var i Borås och det skulle bli en tjejmiddag innan hon åkte hem till Zürich och dessutom, så hade våran Laila fyllt jämnt. OCH - jag älskar ju att överraska! När jag lyckades hitta en "billig" biljett,  då var det svårt att motstå. Hann med en liten snabbvisit hos min systerdotter på söndagseftermiddagen också. Ren bonus👌

Ingen resa till Sverige utan ett besök i Stockholm förstås, så några dagar med sönerna, mina fina svärdöttrar och lilla Mira, både före och efter besöket i Borås, blir det också. Mira växer så det knakar och har glimten i ögat. Hon börjar få koll på hur man busar och lockar verkligen till mycket skratt💕. Får passa på att njuta nu, för nästa resa blir först när hon fyller ett i november.

Man behöver inte så mycket för att överraskas. Den här burken i affären överraskade mig häromsistens.
 
Det blev rejäla kontraster i väder. Jodå, visst var det väl lite skönt att lämna hettan, fast nog hade jag önskat att det åtminstone varit i alla fall lite varmt här också.
 
Härlig solnedgång🌞

Snurpet i halsen när man kommer till parkeringen, sätter sig i bilen och ser att det sitter en lapp från polisen på vindrutan 😯. Nu var det tack o lov bara en varning om att det skulle bli parkeringsförbud på grund av marknader. Det har varit festival (ja, IGEN!!!) i tre dagar i Narbonne. Lite störande att jag missade den, men det kommer nya fester.

Lite imponerande att lappen är på fyra (!) språk!

Sköt om er och njut av dagen🙏