Vad var det jag sa 😪

I juni när jag lämnade Frankrike, frågade min hyresvärd mig om jag tänkte komma tillbaka i september, som min ursprungliga plan var. Men jag svarade direkt att jag inte skulle det, eftersom jag inte ville hamna i karantän igen. Han var inte lika säker som jag på att det skulle bli så, men, nu har han än en gång fått stänga sin restaurang och hålla sig hemma. Jag vill ju gärna ha rätt, men den här gången hade jag gärna haft fel.
 
Ja, det blir ju förändringar här i Sverige också. Får se hur det det går med simningen nu 😪. Man rekommenderas ju att inte besöka badhus bl. a. Det brukar i och för sig inte vara trångt vid den tiden som jag går dit under veckorna, med undantag för den här veckan. Det har ju varit höstlov, eller läslov som det tydligen kallas numera. 
 
Flera av mina vänner tycker att jag har så'n energi, men faktum är att jag har inte så mycket av den varan egentligen. Men att göra saker som man tycker är kul och som känns bra, ger ju energi. Man får tänka tvärtom alltså 😉. 
 
Förra helgen var väldigt social. Barbro hade blivit bjuden på överraskningsresa till Stockholm av sin syster Berit och naturligtvis dök ju jag upp också. Det blev middag ute på både fredag och lördag kväll och dessutom ett Corona-säkrat besök på Kungliga Slottet.
 
På söndagen brunchade jag med Andreas och Katta på Cedergrenska Tornet i Stocksund. Riktigt kul att få se det från insidan. Och att äta brunch är ju aldrig fel. Det var längesedan senast så.....
 
 
 
 
Franska-kursen började i måndags. Den körs digitalt och vi är ett gäng som sitter lite utspridda i Sverige, Ukraina (!) men även några i Frankrike, bland annat läraren. Två och en halv timme varje dag måndag till torsdag och så eget arbete utöver det. Svårt men kul. Det kommer nog bli bra. Den första av totalt åtta veckor avklarad 👍☺️.