Röjer lite igen ☺️

Jodå, tro det eller ej, men nu röjer jag i mina prylar igen. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Men sanningen är ju att jag inte har plats för allt i lägenheten i Frankrike och ja, vissa grejer kommer få stanna i Sverige i nåt förråd eller så, men jag tror faktiskt att jag kan skicka iväg ännu mer till Myrorna eller tippen. Förra sommaren var det ju en del saker som jag skänkte bort mot avhämtning och det är också ett bra alternativ. Det är att göra det lätt för sig, eller hur?

Vårdcentralen är avklarad och jag gick igenom besiktningen denna gången också. De flesta punkterna på min lista har bockats av. Nu är det “bara” lägenheten som ska bli såld - till rätt pris. Och ja, det är inte så bara. Krama alla tummar ni kan, snälla ✊️✊️✊️🙏

Häromkvällen tog jag en promenad ner mot sjön. Det fantastiska grönområdet har fått sig ett lyft genom att de gjort dagvattendammar. Det har blivit riktigt fint måste jag säga.

 
Det finns mängder med bollpilar runtom i Täby och jag tycker de är så häftiga!
 
I lördags var jag och hälsade på en vän, Maggan, i hennes nya boende i Gustafsberg. Jättefin lägenhet och ett så mysigt område. En annan liten vän 🐝❤️ trivdes väldigt bra på hennes nytvättade pyjamas som hängde där i solen.
 
Det blev lunch på sta´n med Andreas igår. Tog vägen förbi hans “nya” arbetsplats (ny och ny, det är faktiskt snart ett år sedan han började där) på väg till tunnelbanan. Han skulle jobba och jag kunde åka tillbaka till Täby, mätt och belåten. Tack för lunchen sonen d.ä. ❤️
I den här välkända byggnaden jobbar han numera. Den har väl alla sett som tagit södergående tåg från Stockholm Central. 
Och här sitter andra och jobbar - förhoppningsvis. Med mer eller mindre bra resultat. 
 
Ha en go´ helg alla och sköt om er 🙏